V arzenalu našega podjetja so različne tehnologije za bistrenje in filtriranje vina in vinskih materialov:
1. Tehnologija tangencialne filtracije CFM Wine. To je edinstvena oprema, ki so jo razvili strokovnjaki našega podjetja na podlagi mikrofiltracijskih membran lastne proizvodnje. Pomembna značilnost je edinstvena zasnova membran, zaradi česar membrane ne potrebujejo pogostih in popolnih zamenjav, kar je velika ekonomska prednost, saj ta oprema praktično ne zahteva rednih obratovalnih stroškov.
2. VM Wine - prav tako primeren za majhne industrije, ki ne zahtevajo opreme z visoko zmogljivostjo.
Za začetek dela nudimo storitev testne filtracije (nabor laboratorijskih in pilotnih testov vzorca izdelka naročnika na naši opremi). To omogoča naročniku, da dobi natančen rezultat opreme pred nakupom, poleg tega pa testiranje pri različnih delovnih načinih opreme in uporaba različnih tehnologij omogoča razvoj edinstvene tehnološke sheme za vsako posamezno podjetje, ob upoštevanju vseh ekonomskih, tehničnih in formulacijskih zahtev.
Zahtevajte podrobno svetovanje! Strokovnjaki našega podjetja vam bodo z veseljem pomagali pri reševanju vaših tehnoloških problemov čiščenja in bistrenja vina.